top of page

6 aktivnosti, ki jih izvaja zavod SpoznajPrehrano


spoznajprehrano, zavod, aktivnosti, predavanje, svetovanje, prehrana, prehransko svetovanje, konference, produkti, prehranski plonk listek, tekaška abeceda, košarka, prehrana tekačev, prehrana košarkašev, priročnik, nakup, živilska podjetja, živilstvo

1. Pripravljamo vsebine s področja prehrane.

Naša temeljna naloga že vse od začetka obstoja zavoda je priprava različnih znanstveno podkrepljenih vsebin iz področja prehrane. Z njimi želimo podati koristne informacije o hrani in prehrani, predstaviti najnovejša dognanja s področja prehrane in razbiti globoko zakoreninjene prehranske mite. Vse vsebine pripravimo tako, da so razumljive vsakemu.

2. Izvajamo individualna prehranska svetovanja.

Prehransko svetovanje 1 na 1 omogoča, da se vsakemu posamezniku lahko posvetimo v celoti. Svetujemo različnim osebam: od tistih, ki si želijo zgolj urediti prehrano, izgubiti ali pridobiti telesno maso pa vse do bolj specifičnih skupin, kot so športniki, nosečnice in doječe mamice, starostniki in osebe z različnimi bolezenskimi stanji. V kolikor sami ne moremo zagotoviti kakovostne obravnave pa vas usmerimo na osebe, za katere smo prepričani, da imajo več znanja iz izbranega področja.

3. Organiziramo različne dogodke s prehranskimi vsebinami.

Redno izvajamo konference, predavanja, webinarje in delavnice, na katere povabimo tudi strokovnjake iz različnih področji.

4. Izvajamo predavanja za naročnike.

Izvajamo predavanja na konferencah in drugih dogodkih, v različnih podjetjih, v vrtcih in šolah, v različnih športnih organizacijah ali na športnih dogodkih ipd.

5. Sodelujemo z živilskimi podjetji.

Pripravimo predstavitev izdelkov, primerjavo s konkurenčnimi izdelki, izdelek umestimo v obrok in v kontekst celostne prehrane ter svetujemo pri razvoju novih izdelkov.

6. Pripravljamo produkte za različne ciljne skupine.

V naši zbirki so se do zdaj že nabrali različni produkti in priročniki, med drugim Priročnik za zdrav nakup, Prehranski plonk listek ter prehranska priročnika za košarkaše in tekače.

Kot lahko vidiš, je naše področje dela precej široko. Če se ti zdi, da ti (vam) lahko s katero od naših aktivnosti priskočimo na pomoč, nas lahko kontaktiraš v zasebno sporočilo ali na mail infro@spoznajprehrano.com.

40 views0 comments

Comments


Pridruži se ostalim prejemnikom e-novic!

Ostani na tekočem z objavami, dogodki, popusti in drugimi novicami - prijavi se na e-novice in postani del naše skupnosti.

bottom of page