top of page

Popoln nepopoln obrok: Kruh z nutello

Updated: Aug 22, 2022

Zavod SpoznajPrehrano je nazaj! Na počitnicah smo se sprostili, plavali, raziskovali pa tudi dobro jedli.


Se še kdo strinja, da na morju ni boljšega kot se zjutraj sprehoditi do bližnje pekarne in kupiti svežo štruco kruha. Ali sploh obstaja še bolj morski zajtrk kot svež bel kruh z nutello?


Zdaj že veš, da kruh z nutello ni ravno najbolj popoln obrok. Ali to pomeni, da tvoj najljubši zajtrk na počitnicah ne spada v tvojo prehrano? Seveda ne. Nobene potrebe ni, da se takemu zajtrku odrečeš, pač pa raje razmišljaj kaj mu lahko dodaš, da iz njega narediš "popoln nepopoln obrok".

nutella, nutela, čokolada, čokoladni namaz, kruh, zajtrk, kalorije, nepopoln obrok

Ne pokvari si užitka s tem, da iščeš alternative in hrustaš riževe vaflje s fit čokoladnim namazom. Raje kruhu z nutello dodaj lonček skyra za beljakovine in nekaj sadja za prehransko vlaknino, vitamine, minerale in antioksidante. In to je vsa čarovnija.

nutella, nutela, kruh, čokolada, namaz, fit, kalorije, skyr, jogurt, grški jogurt, beljakovine, proteini, breskev, sadje, prehranska vlaknina, vitamini, popoln nepopoln obrok

Kaj pa je tvoj najljubši zajtrk, ko si na morju?


329 views0 comments

Pridruži se ostalim prejemnikom e-novic!

Ostani na tekočem z objavami, dogodki, popusti in drugimi novicami - prijavi se na e-novice in postani del naše skupnosti.

bottom of page